Nem kaptak fizetést a dolgozók: határozatlan időre le is állt a csornai napelemgyár

24.hu   
  Megosztom
Nem kaptak fizetést a dolgozók: határozatlan időre le is állt a csornai napelemgyár

Csúszik a januári bérek kifizetésével és állásidőre küldte a dolgozókat a csornai napelemgyártó, az Ecosolifer Heterojunction Kft. - írta meg a 24.hu.

Ahogy arról a portál beszámolt, a csornai napelemgyár dolgozóit egy levélben tájékoztatták a felmerülő problémáról. Ebben azt közölték, hogy

A 2024. januári bérek kifizetésére sajnálatos módon késedelmesen kerül sor. Ezzel egyidejűleg február 12-től – egyelőre határozatlan időre – állásidőt rendelünk el.

A lap kiemelte azt is, hogy nem ez volt az első ilyen eset a gyár életében. 2022 júniusában arról lehetett olvasni, hogy akkor már három hónapja nem kaptak fizetést a munkavállalók.

Az állományi létszám akkor 52 fő volt, ők húsvétra kapták a kellemetlen meglepetést. Ha hónapokat késve is, de végül pénzükhöz jutottak a dolgozók, később egyikük arról számolt be, hogy 8000 forint „kárpótlást” is kaptak

- emelte ki a portál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csorna

csornai napelemgyártó

fizetés

bérkifizetés

késedelem

napelemgyár