Elképesztő árak Sárvár új luxusszállodájában: 1,86 millió forint alatt nincs egyhetes nyaralás

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő árak Sárvár új luxusszállodájában: 1,86 millió forint alatt nincs egyhetes nyaralás

A Booking.com vagy a Szállás.hu kínálatában egyelőre nem szerepel a sárvári Melea hotel, de a szálloda honlapján már működik a saját foglalási rendszer, és az épület előtti parkolóban is áll már néhány autó - írta a Nyugat.hu. A lap a nyitás tényén nem is lepődött meg, sokkal inkább az árakon

Amikor a Nyugat.hu újságírója kiválasztott az újonnan nyitott sárvári Melea hotelben6 éjszakát, random áprilisra, akkor az „olcsóbb” csomag 1 millió 867 ezer forintba került két fő részére (egyikük kísérő), míg a másik ajánlat 2 millió 380 ezer forintról szól. Ugyanezeket az árakat kapták későbbi foglalásra is.

Rákérdeztek a szállodánál, milyen szolgáltatásokat adnak ennyiért, de erre nem érkezett választ, kaptak viszont egy kétoldalas sajtóközleményt, amelyből kiderül, mi lehet a magyarázata a szokatlanul magas árfekvésnek:

A szállodában a vendégek személyre szabott tervet kapnak, amelyben egészségügyi, szépségipari, dietetikai, rekreációs és mindfulness kezelések, programok is szerepelnek, a látogatók igényeinek és szükségeinek megfelelően.

– írják, felhívva a figyelmet arra is, hogy „ a hotel egyik különlegessége, hogy nem lehet csupán egy, vagy két napra foglalni, ehelyett 4, 7 vagy 10 napos csomagok közül választhatnak a vendégek. A nem mindennapi foglalási opciók oka, hogy a megfelelő pozitív egészségügyi hatás eléréséhez minimum 4 napos pihenés, feltöltődés és kezelés szükséges.”

Ahogy a lap írja:

A 3,5 hektáron elterülő, 83 szobás Melea - The Health Concept már a második ötcsillagos szálloda a gyógyvizéről ismert, mindössze 15 ezres Vas megyei kisvárosban. A Spirit 2008-ban nyitotta meg kapuit, a 220 szobával és lakosztállyal rendelkező hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át, és rögtön el is nyerte az ország legjobb vidéki luxusszállodájának a címét. Ugyanakkor úgy néz ki, hogy a két szálloda más-más vendégkört céloz meg, így nem nagyon kell konkurenciaharctól tartani.

A beruházás 2,5 milliárdos támogatást kapott az államtól, amit Ágh Péter országgyűlés képviselő jelentett be még 2022-ben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sárvár

gyógyfürdő

szálloda