Tovább gyűrűzik a botrány: fizetési felszólítást kapott a Dunaferr

Népszava   
  Megosztom
Tovább gyűrűzik a botrány: fizetési felszólítást kapott a Dunaferr

A Népszava információi szerint közel 136 ezer euróról szóló fizetési felszólítást küldött tavaly november közepén egy szlovák beszállító a(z egykori Dunaferr) Duna Furnace Dunai Vasmű Kft.-nek 1800 tonnányi kifizetetlen acélgyártási salak miatt.

Mint írják, Miklós Ferenc ügyvezető által aláírt dokumentum 15 napon belüli fizetésre szólít fel.

Úgy tudjuk, hogy a szerződésen alapuló, az adós által elismert számlatartozás kiegyenlítése a decemberi ismételt felszólítás után sem történt meg; a kényszerhitelező beszállító időközben felszámolási eljárást kezdeményezett a Duna Furnace Kft-vel szemben

- írta meg a lap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunaferr

fizetési felszólítás

fizetés

számla

beszállító