Kész, vége: bezár a Balaton egyik legnépszerűbb bisztrója

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége: bezár a Balaton egyik legnépszerűbb bisztrója

Végleg bezár a népszerű Andriska pékbisztró Kővágóörsön. Az alapítók a tavaly nyári szezon végén döntöttek úgy, hogy tartanak egy kis szünetet. Erre már egy ideje készültek, hogy gondolkozhassanak az újrakezdésen.

Végleg bezár a népszerű Andriska pékbisztró Kővágóörsön. A bankárságot kovásznevelésre, a budapesti életet vidéki idillre – no, meg kemény hajnali munkára – cserélte Török András, aki feleségével, a Skool-alapító Major Zsófival öt évvel ezelőtt nyitotta meg a Balaton-felvidék legmenőbb reggeliző-pékségét - írja a Forbes.

A kővágóörsi Andriska Pékbisztró kertjében egy nyüzsgő hétvégén akár ezren is megfordultak, a napi kínálat legalább harmincféle péksüteményből és szendvicsből állt.

Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk. Az Andriska története ezzel biztosan nem ér véget, „mert az, ami miatt elkezdtük, hogy ételt és élményt kínálhassunk Nektek, továbbra is a szenvedélyünk marad

- írták közösségi oldalukon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

bezárás

bisztro

balaton