Kész, vége: bezár a Balaton egyik legnépszerűbb bisztrója

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége: bezár a Balaton egyik legnépszerűbb bisztrója

Végleg bezár a népszerű Andriska pékbisztró Kővágóörsön. Az alapítók a tavaly nyári szezon végén döntöttek úgy, hogy tartanak egy kis szünetet. Erre már egy ideje készültek, hogy gondolkozhassanak az újrakezdésen.

Végleg bezár a népszerű Andriska pékbisztró Kővágóörsön. A bankárságot kovásznevelésre, a budapesti életet vidéki idillre – no, meg kemény hajnali munkára – cserélte Török András, aki feleségével, a Skool-alapító Major Zsófival öt évvel ezelőtt nyitotta meg a Balaton-felvidék legmenőbb reggeliző-pékségét - írja a Forbes.

A kővágóörsi Andriska Pékbisztró kertjében egy nyüzsgő hétvégén akár ezren is megfordultak, a napi kínálat legalább harmincféle péksüteményből és szendvicsből állt.

Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk. Az Andriska története ezzel biztosan nem ér véget, „mert az, ami miatt elkezdtük, hogy ételt és élményt kínálhassunk Nektek, továbbra is a szenvedélyünk marad

- írták közösségi oldalukon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

bezárás

bisztro

balaton