Több százmillió forintot költöttek rá: ilyen lett az új vidéki ipari park

MTI   
  Megosztom
Több százmillió forintot költöttek rá: ilyen lett az új vidéki ipari park

Kis- és középvállalkozásoknak készült ipari parkot adtak át Kisbéren, 800 millió forintos beruházással - közölte a település polgármestere az MTI-vel.


 

Sinkovicz Zoltán elmondta, az önkormányzat tulajdonában lévő területen húsz, telephelynek alkalmas telket alakítottak ki, háromezertől hatezer négyzetméterig. A területet közművesítették és elkészült a feltáró- és kiszolgáló úthálózat.

A beruházás vissza nem térítendő, uniós támogatásból valósult meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával.

Az önkormányzat kis- és közepes méretű cégeket szeretne ide betelepíteni, illetve azoknak, már a városban működő vállalkozásoknak kínálnak itt alternatívát, amelyek több telephelyen voltak kénytelenek működni, esetleg zavarták működésükkel a lakosságot

- tette hozzá a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

beruházás

kisbér

ipari park