Hoppá, vidéken erősít a JYSK: két újabb áruház nyílik, mutatjuk is, hová mit terveznek

MTI   
  Megosztom
Hoppá, vidéken erősít a JYSK: két újabb áruház nyílik, mutatjuk is, hová mit terveznek

A JYSK kiskereskedelmi üzletlánc két új áruházat nyit márciusban, két másik pedig megújul. Az új áruházak Bicskén és Várpalotán nyitnak, így már 98 üzlettel rendelkezik a JYSK Magyarországon - közölte sajtóközleményében az üzletlánc.

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul. Magyarországon márciusban Vecsésen és Szigetváron nyílik meg újra a következő átalakított áruház.

Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora a közleményben megállapította, hogy az online vásárlások felpörgése mellett továbbra is jelentős az igény a fizikai áruházakra, főleg a nagyobb értékű termékek, így a bútorok, matracok vásárlásánál.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepcióval az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető - írták.

A JYSK több mint 3300 áruházzal és webshoppal 48 országban van jelen, 31 ezer munkatárssal rendelkezik. A JYSK-csoport forgalma a 2022/23-as gazdasági évben 5,2 milliárd euró volt. A JYSK-nek jelenleg Magyarországon több mint 1000 munkavállalója van. A JYSK Magyarországon a 2022/23-as gazdasági évben 97 milliárd forint árbevételt ért el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jysk

üzletlánc

vidék

kereskedelem