Negyedmilliárd forintos fejlesztés indul Gyulán: de vajon mire költik a rengeteg pénzt?

MTI   
  Megosztom
Negyedmilliárd forintos fejlesztés indul Gyulán: de vajon mire költik a rengeteg pénzt?

Tíz helyszínen indít közlekedésfejlesztési beruházást a gyulai önkormányzat, mintegy negyedmilliárd forint értékben.

A beruházásokban útburkolatokat javítanak, négy utcában felújítják az utat; parkolóhelyeket létesítenek a gyógypedagógiai intézmény előtt, valamint az egyik önkormányzati óvodánál, emellett több helyszínen parkolókat újítanak fel.

A kivitelezési munkálatok megvalósításához szükséges anyagi fedezetet teljes mértékben az önkormányzat biztosítja, egyéb támogatás, illetve hitelfelvétel igénybevétele nélkül.A beruházássorozat kedden indul a Törökzug fontos gyűjtőútja, a Cselebi utca burkolatfelújításával.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

gyula

fejlesztés

beruházás