Hoppá, megnyílt első éjjel-nappali posta a magyar vidéken: több városba is terveznek ilyet + Lista

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, megnyílt első éjjel-nappali posta a magyar vidéken: több városba is terveznek ilyet  + Lista

Az országban elsőként a nyíregyházi Bethlen Gábor utcai nagypostáján kialakított új ügyféltér koncepciójával a Magyar Posta az ágazati trendeket követi, a szolgáltatás a francia, osztrák, szlovén, svájci és szingapúri posta által már bevezetett automatizált szolgáltatásokhoz hasonlítható – írja azuzlet.hu.


 


 

Megnyitotta első éjjel-nappal működő, postai ügyintézésre alkalmas ügyfélterét a Magyar Posta Zrt. Nyíregyházán, ahol az ügyfelek egyebek mellett csomagot adhatnak fel és vehetnek át, egy speciális ügyintézési automatán keresztül hivatalos okmány- és járműügyeket intézhetnek, illetve készpénzt is felvehetnek az ATM-ből – közölte a társaság.

A csomag- és a bankautomaták nyújtotta lehetőségeken felül a postafiók bérlést és a letéti küldemények kézbesítését, az iCsekk applikáció QR-kódjainak segítségével csekkbefizetést, valamint csomagoláshoz használatos eszközök és postakész borítékok automatából történő vásárlásának lehetőségét biztosítják az ügyfelek számára. Ezeken túl egy speciális ügyintézési automatán keresztül a hatósági erkölcsi bizonyítvány igénylése, vezetői engedély pótlása, személyazonosító igazolvány és lakcím bejelentése, valamint további hivatalos okmány- és járműügyek is intézhetők

– olvasható a közleményben, amit azüzelt.hu szemlézett.

A tájékoztatás szerint a Magyar Posta Zrt. további tizenkét helyszínen tervezi a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét bevezetni, a szolgáltatást

  • öt budapesti, valamint
  • Szombathely,
  • Tatabánya,
  • Veszprém,
  • Zalaegerszeg,
  • Debrecen,
  • Kecskemét
  • és Miskolc

postáján indítják el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

üzlet

gazdaság