Baleset történt a komáromi akkugyárában: több mint száz dolgozónak kellett elhagyni az épületet

MTI   
  Megosztom
Baleset történt a komáromi akkugyárában: több mint száz dolgozónak kellett elhagyni az épületet

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz 2024. április 23-án délelőtt érkezett bejelentés szerint egy komáromi üzemben baleset történt, emiatt több mint száz dolgozó hagyta el az üzem területét - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett az üzem területén, határérték feletti veszélyes anyag nem volt kimutatható (a mérési eredmények a csatolt mellékletben elérhetőek). Tűzoltói beavatkozásra és lakossságvédelmi intézkedésre nem volt szükség

- tették hozzá a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

akkugyár

akkumulátorgyár

komárom

komárom-esztergom megye

baleset