Hiába a vadiúj stadion, csőd szélén a legendás vidéki focicsapat: újabb végrehajtást fenyegeti őket

HelloVidék   
  Megosztom
Hiába a vadiúj stadion, csőd szélén a legendás vidéki focicsapat: újabb végrehajtást fenyegeti őket

Újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re. Ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya. A szombathelyi Hali-szurkolói kiakadtak, és az ügyvezető lemondádát kérik.

Miközben lemondott a Haladás vezetőedzője, és megtalálták a bajnokság hátralévő három meccsére az utódját , a klub kálváriája tovább folytatódik. Mint kiderült, a Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala a következő bejegyzést tette közzé:

Időközben a cégjegyzék tanúsága szerint újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re, ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya rendelte el, időpontja 2024. április 26.

Információik szerint emellett továbbra is szerepel egy másik végrehajtás is, azt egy közjegyző rendelte el, egy nappal korábban, április 25-én.

Amennyiben ez is igaz, akkor felszólítjuk Szántó Erzsébet ügyvezetőt, aki ugye a gazdasági ügyekért elsődlegesen felelős, hogy azonnali hatállyal adja be a lemondását!

- írták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

foci

bajnokság

haladás

szombathely