Gigaberuházás Szombathelyen: nemzetközi vállalat létesített új logisztikai központot

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Szombathelyen: nemzetközi vállalat létesített új logisztikai központot

Több mint 5 milliárd forintos beruházással 6200 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokkal és 2200 négyzetméter alapterületű irodaépülettel fejlesztette telephelyét az autóipari alkatrészeket gyártó Schaeffler Savaria Kft. Szombathelyen - közölte a vállalat az MTI-vel. Az új létesítményben, tárgyalók, öltözők és egy nemzetközi események megrendezésére is alkalmas konferenciaközpont kapott helyet; nemrég itt tartotta ülését 15 országból 60 résztvevővel a Schaeffler Európai Üzemi Tanácsa.

A logisztikai központot a legmodernebb technológiákkal látták el, a raktárrendszer könnyen hozzáférhető, a benne tárolt termékek gyorsan mozgathatók. A beruházásról Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője elmondta: két üzemmel, két kutatási és fejlesztési központtal rendelkeznek, most pedig egy stratégiailag fontos logisztikai központot és irodaépületet adtak át.

A Schaefflernek Magyarországon két gyára van - Szombathelyen és Debrecenben - értékesítési központja Budapesten működik, a vasi megyeszékhelyen pedig kutatási-fejlesztési központtal is rendelkeznek. A cég Magyarországon csaknem ötezer munkavállalót, ebből Szombathelyen több mint háromezer embert foglalkoztat, amivel a térség legnagyobb munkaadója.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

szombathely

logisztikai központ

fejlesztés

beruházás