Döbbenetes pofátlanság: háromszor lépett le fizetés nélkül egy nő a siófoki üzletből

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes pofátlanság: háromszor lépett le fizetés nélkül egy nő a siófoki üzletből

Részben a ruházatába rejtve, részben pedig a nála lévő táskákba pakolva fizetés nélkül távozott az üzletből. Végül aztán mégis lebukott a huszonéves nő.

Siófoki Járási Ügyészség tájékoztatása szerint a huszonéves nő 2023 októberében egy héten belül háromszor is megjelent ugyanabban a siófoki áruházban, és minden alkalommal sok terméket vitt magával a próbafülkébe. Itt aztán eltávolította a ruhadarabokra helyezett áruvédelmi eszközöket, majd azokat hátrahagyva a termékeket részben magára véve, részben a ruházatába rejtve, részben pedig a nála lévő táskákba pakolva fizetés nélkül távozott az üzletből. Így emelt el ruhadarabokat, kiegészítőket és kozmetikumokat, ezek töredékét tudták csak lefoglalni a siófoki nyomozók a nála tartott házkutatáson. A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés

kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság a nő ellen egyúttal vagyonelkobzást is rendeljen el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lopás

ruhaüzlet

áruház

siófopk

balaton

rendőrség