Figyelem, életveszélyes: le kell dózerolni Magyarország egyik legszebb panorámájú kilátóját

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, életveszélyes: le kell dózerolni Magyarország egyik legszebb panorámájú kilátóját

Szomorú hírt közöltek: az eplényi kilátót statikai okokból le kellett zárni, és hamarosan le is bontják, így többé nem látogatható.

Az eplényi Ámos-hegyi pihenőerdőt 2003-ban adták át. Az egyik attrakciója az 525 méter magas Ámos-hegy csúcsán álló, 8 méteres kilátó volt, ezt azonban statikai okokból le kellett zárni, és hamarosan le is bontják – írja a Turista Magazin.

A Verga Zrt. most lezárta a tornyot, amit statikai okokból nemsokára lebontanak. A helyére szeretnének egy újat építeni, de erre egyelőre még nincsenek konkrét tervek.

- írták.

A lap cikke szerint a kilátó páratlan panorámával rendelkezett, ugyanis a Bakonyt és a környező településeket, illetve tiszta időben a Balatont is meg lehetett csodálni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kilátó

turista