Gigaberuházás Tótkomlóson: kiderült, mire költötték a négyszázmilliós uniós támogatást

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Tótkomlóson: kiderült, mire költötték a négyszázmilliós uniós támogatást

Több mint 400 millió forint uniós támogatás segítségével újult meg a művelődési központ és könyvtár a Békés vármegyei Tótkomlóson - közölte az önkormányzat. A 437 millió forintos támogatást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerte el a több mint ötezer lakosú dél-békési város önkormányzata.

Az összegből az 1979-ben épült, az elmúlt 15 évben zárva lévő épületben kicserélték a nyílászárókat, elvégezték a falak és a födém szigetelését, lég- és szellőzéstechnikai berendezéseket telepítettek, részlegesen korszerűsítették a világítástechnikát. Napelemes rendszert, valamint hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert alakítottak ki - írták közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

tótkomlós

művelődési ház

felújítás

beruházás

pályázat