Jó hír a családoknak, hamarabb érkeznek a támogatások

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a családoknak, hamarabb érkeznek a támogatások

A közelgő novemberi Mindenszentek ünnepére és a hosszú hétvégére tekintettel már korábban megkapják az érintettek a családtámogatásokat

A családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást és gyermeknevelési támogatást is korábban megkapják az érintettek. Ezzel is szeretnénk segíteni a gyermekes családok pihenését és kiadásait. A posta az október 29-i hét elején kézbesíti az ellátást, a bankszámlákra is ezen a héten érkeznek meg a juttatások. Az intézkedés több mint 1 millió jogosultat érint. A kézbesítés személyesen történhet, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon, értesítőt kap, hol és mikor vehető át az utalvány összege. Az átvételnél igazolnia kell magát az átvevőnek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

pénz

gyermektámogatás

gyermek

hellovidék