Építészeti bravúr Nagykanizsán: fúrótoronyból lett a városnak új kilátója

Liszkai Attila   
  Megosztom
Építészeti bravúr Nagykanizsán: fúrótoronyból lett a városnak új kilátója

A Zalaerdő Zrt. megnyitotta a kilátót Nagykanizsán vasárnap 10 és 15 óra között – írja a ZAOL.

A 48 méter magas kilátó a Csónakázó-tónál áll, így szép kilátást biztosít a látogatóknak. Egykor olajipari fúrótorony volt, ebből alakították át.

Az átadás időpontja az őszi tanítási szünetre esett, ez igencsak kedvezett a nagycsaládosoknak, akik vasárnap ingyen használhatták a kilátót, és élvezhették az őszi Csónakázó-tó környezetére nyíló csodálatos panorámát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nagykanizsa

hellovidék

kilátó

csónakázó