Építészeti bravúr Nagykanizsán: fúrótoronyból lett a városnak új kilátója

Liszkai Attila   
  Megosztom
Építészeti bravúr Nagykanizsán: fúrótoronyból lett a városnak új kilátója

A Zalaerdő Zrt. megnyitotta a kilátót Nagykanizsán vasárnap 10 és 15 óra között – írja a ZAOL.

A 48 méter magas kilátó a Csónakázó-tónál áll, így szép kilátást biztosít a látogatóknak. Egykor olajipari fúrótorony volt, ebből alakították át.

Az átadás időpontja az őszi tanítási szünetre esett, ez igencsak kedvezett a nagycsaládosoknak, akik vasárnap ingyen használhatták a kilátót, és élvezhették az őszi Csónakázó-tó környezetére nyíló csodálatos panorámát.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nagykanizsa

hellovidék

kilátó

csónakázó