Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

Ismét megrendezik Szegeden a magyar-román nyugdíjtanácsadó napot, ahol két nyelven kapnak segítséget az érintettek.

A Magyar Államkincstár és a Casa Națională de Pensii Publice román nyugdíjbiztosító közötti megállapodásnak megfelelően ismét lesz Szegeden magyar-román nyugdíjtanácsadó nap.

A megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Szeged, Bécsi krt. 5. szám alatti ügyfélszolgálatán a magyar és a román kollégák együttesen látják el tanácsokkal az érintetteket a román nyugdíjjogosultsággal és szolgálati idő számításával kapcsolatban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyugdíj

tanácsadás

magyar

román

szeged

nyugdíjas

szolgálati idő

nyugdíjjogosultság