Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

Ismét megrendezik Szegeden a magyar-román nyugdíjtanácsadó napot, ahol két nyelven kapnak segítséget az érintettek.

A Magyar Államkincstár és a Casa Națională de Pensii Publice román nyugdíjbiztosító közötti megállapodásnak megfelelően ismét lesz Szegeden magyar-román nyugdíjtanácsadó nap.

A megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Szeged, Bécsi krt. 5. szám alatti ügyfélszolgálatán a magyar és a román kollégák együttesen látják el tanácsokkal az érintetteket a román nyugdíjjogosultsággal és szolgálati idő számításával kapcsolatban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyugdíj

tanácsadás

magyar

román

szeged

nyugdíjas

szolgálati idő

nyugdíjjogosultság