Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos! Segítséget kapnak a magyar-román határ mellett lakó nyugdíjasok

Ismét megrendezik Szegeden a magyar-román nyugdíjtanácsadó napot, ahol két nyelven kapnak segítséget az érintettek.

A Magyar Államkincstár és a Casa Națională de Pensii Publice román nyugdíjbiztosító közötti megállapodásnak megfelelően ismét lesz Szegeden magyar-román nyugdíjtanácsadó nap.

A megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Szeged, Bécsi krt. 5. szám alatti ügyfélszolgálatán a magyar és a román kollégák együttesen látják el tanácsokkal az érintetteket a román nyugdíjjogosultsággal és szolgálati idő számításával kapcsolatban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyugdíj

tanácsadás

magyar

román

szeged

nyugdíjas

szolgálati idő

nyugdíjjogosultság