Jó hír a családoknak: még idén bővül a CSOK

Pénzcentrum   
  Megosztom
Jó hír a családoknak: még idén bővül a CSOK

Bejelentette a kormány, mikor lehet először igényelni a kibővített csokot. Az erről szóló kormányhatározat már a keddi Magyar Közlönyben megjelent.

December 1-jétől igényelhetik a 10 millió forintos kamattámogatású kölcsönt a kétgyerekes családok is - jelentette be Novák Katalin. Az államtitkár azt is elmondta: a háromgyerekes családok szintén december 1-jétől kérhetik a 15 millió forintos kamattámogatású kölcsönt. A családok otthonteremtési kedvezményéről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelenik meg - ígérte.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

csok

hellovidek

bővítés

család

többgyermek