Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

A Belügyminisztérium Közzétette a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát. A legtöbb szülő ezúttal is a Bence vagy a Hanna nevet adta gyermekének.

Közzétette a Belügyminisztérium a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát, melyből kiderül, hogy a legtöbb újszülött ezúttal is a Bence (1523 gyermek) vagy a Hanna (1475 gyermek) nevet kapta. A keresztnevek közül volt ami megtartotta egy évvel korábbi helyezését, azonban több változást is megfigyelhetünk a nevek sorrendjében. Íme a lista:

A legkedveltebb lánynevek:

  1. Hanna
  2. Zoé
  3. Anna
  4. Emma
  5. Luca
  6. Léna
  7. Zsófia
  8. Boglárka
  9. Jázmin
  10. Lili

A legkedveltebb fiúnevek:

  1. Bence
  2. Máté
  3. Dominik
  4. Marcell
  5. Levente
  6. Noel
  7. Ádám
  8. Dániel
  9. Milán
  10. Dávid

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nevek

család

keresztnév

név

statisztika