Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

A Belügyminisztérium Közzétette a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát. A legtöbb szülő ezúttal is a Bence vagy a Hanna nevet adta gyermekének.

Közzétette a Belügyminisztérium a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát, melyből kiderül, hogy a legtöbb újszülött ezúttal is a Bence (1523 gyermek) vagy a Hanna (1475 gyermek) nevet kapta. A keresztnevek közül volt ami megtartotta egy évvel korábbi helyezését, azonban több változást is megfigyelhetünk a nevek sorrendjében. Íme a lista:

A legkedveltebb lánynevek:

 1. Hanna
 2. Zoé
 3. Anna
 4. Emma
 5. Luca
 6. Léna
 7. Zsófia
 8. Boglárka
 9. Jázmin
 10. Lili

A legkedveltebb fiúnevek:

 1. Bence
 2. Máté
 3. Dominik
 4. Marcell
 5. Levente
 6. Noel
 7. Ádám
 8. Dániel
 9. Milán
 10. Dávid

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nevek

család

keresztnév

név

statisztika