Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a 10 legnépszerűbb fiú- és lánynév most Magyarországon - itt a toplista!

A Belügyminisztérium Közzétette a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát. A legtöbb szülő ezúttal is a Bence vagy a Hanna nevet adta gyermekének.

Közzétette a Belügyminisztérium a tavaly született gyermekek utóneveire vonatkozó statisztikát, melyből kiderül, hogy a legtöbb újszülött ezúttal is a Bence (1523 gyermek) vagy a Hanna (1475 gyermek) nevet kapta. A keresztnevek közül volt ami megtartotta egy évvel korábbi helyezését, azonban több változást is megfigyelhetünk a nevek sorrendjében. Íme a lista:

A legkedveltebb lánynevek:

  1. Hanna
  2. Zoé
  3. Anna
  4. Emma
  5. Luca
  6. Léna
  7. Zsófia
  8. Boglárka
  9. Jázmin
  10. Lili

A legkedveltebb fiúnevek:

  1. Bence
  2. Máté
  3. Dominik
  4. Marcell
  5. Levente
  6. Noel
  7. Ádám
  8. Dániel
  9. Milán
  10. Dávid

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nevek

család

keresztnév

név

statisztika