Ezekről biztos nem tudtál: nőnap alkalmából érdekes adatokat tett közzé a KSH

HelloVidék   
  Megosztom
Ezekről biztos nem tudtál: nőnap alkalmából érdekes adatokat tett közzé a KSH

Nemzetközi Nőnap alkalmából a KSH „Nőnapi adatcsokor” című infografikájával mutatja be a témához kapcsolódó adatait.

A KSH Nőnap alkalmából infografikát készített, melyben a nőkre vonatkozó adatokat közlik. Sok érdekesség kiderül belőle, mint például, hogy mennyi magyar nő él hazánkban, hányan rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, és milyen gyakori a magas pozícióban dolgozó nők aránya a férfiakéhoz képest. Íme az infografika:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nőnap

ksh