Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

HelloVidék   
  Megosztom
Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

Megrázó felvételen mutatta meg rajongóinak Horváth Tamás, hol nőtt fel gyerekként. Anyák napján látogatott haza, hogy virágot vigyen édesanyja sírjára, majd kíváncsi lett arra, hogy néz ki most az a ház, amiben gyerekként felcseperedett.

Sokkoló videót készített Horváth Tamás: a felvételt közösségi oldalán osztotta meg, hogy bemutassa, honnan is indult. Ezzel is szeretett volna példát mutatni rajongóinak, hogy a szegénységből is ki lehet törni. Arra szeretné inspirálni azokat, akik követik a pályafutását, hogy soha ne adják fel, tűzzenek ki célokat és tegyenek meg mindent azért, hogy el is érjék őket. A felvételen azt is megjegyzi, a ház akkor sem volt jobb állapotban, amikor ő még itt élt.

(Kiemelt kép: Horváth Tamás hivatalos oldala, Fotó: Vajda István /hydelight)

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horváth tamás

vidék

zenész

élet

sors