Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

HelloVidék   
  Megosztom
Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

Megrázó felvételen mutatta meg rajongóinak Horváth Tamás, hol nőtt fel gyerekként. Anyák napján látogatott haza, hogy virágot vigyen édesanyja sírjára, majd kíváncsi lett arra, hogy néz ki most az a ház, amiben gyerekként felcseperedett.

Sokkoló videót készített Horváth Tamás: a felvételt közösségi oldalán osztotta meg, hogy bemutassa, honnan is indult. Ezzel is szeretett volna példát mutatni rajongóinak, hogy a szegénységből is ki lehet törni. Arra szeretné inspirálni azokat, akik követik a pályafutását, hogy soha ne adják fel, tűzzenek ki célokat és tegyenek meg mindent azért, hogy el is érjék őket. A felvételen azt is megjegyzi, a ház akkor sem volt jobb állapotban, amikor ő még itt élt.

(Kiemelt kép: Horváth Tamás hivatalos oldala, Fotó: Vajda István /hydelight)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horváth tamás

vidék

zenész

élet

sors