Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

HelloVidék   
  Megosztom
Megrázó: megmutatta gyermekkori otthonát a Sztárban sztár népszerű énekese

Megrázó felvételen mutatta meg rajongóinak Horváth Tamás, hol nőtt fel gyerekként. Anyák napján látogatott haza, hogy virágot vigyen édesanyja sírjára, majd kíváncsi lett arra, hogy néz ki most az a ház, amiben gyerekként felcseperedett.

Sokkoló videót készített Horváth Tamás: a felvételt közösségi oldalán osztotta meg, hogy bemutassa, honnan is indult. Ezzel is szeretett volna példát mutatni rajongóinak, hogy a szegénységből is ki lehet törni. Arra szeretné inspirálni azokat, akik követik a pályafutását, hogy soha ne adják fel, tűzzenek ki célokat és tegyenek meg mindent azért, hogy el is érjék őket. A felvételen azt is megjegyzi, a ház akkor sem volt jobb állapotban, amikor ő még itt élt.

(Kiemelt kép: Horváth Tamás hivatalos oldala, Fotó: Vajda István /hydelight)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horváth tamás

vidék

zenész

élet

sors