Tömegek kapják ingyen a tanszercsomagot Magyarországon: mutatjuk, kiknek jár

MTI   
  Megosztom
Tömegek kapják ingyen a tanszercsomagot Magyarországon: mutatjuk, kiknek jár

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását a rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

A segélyszervezet Iskolakezdés együtt! elnevezésű segélyakciójának célja, hogy szeptember elejéig ezer rászoruló gyerekhez juttassanak el tíz-tízezer forint értékű, minőségi tanszercsomagot. Mint írták, folyik a tanszercsomagok összeállítása, és a Magyar Posta közreműködésével megkezdődött a csomagok kiszállítása.

Hozzátették: ha így folytatódik az összefogás, tanévkezdésig idén is mind az ezer csomag eljut a magyarországi gyerekekhez, a segélyszervezet intézményeibe, a segélykérő családok otthonába. A kezdeményezést a 1353-as adományvonalon vagy az hivatalos oldalon lehet támogatni, a nagyobb postákon pedig gyűjtőperselyekben adományozni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tanszer

tanszercsomag

csomag

segély

segélyszervezet