Tragédia: agyonlőtték a Kecskemét egykori focistáját

hvg.hu   
  Megosztom
Tragédia: agyonlőtték a Kecskemét egykori focistáját

A Kecskemét korábbi focistája, Kelvin Maynard a saját autójában ült, amikor végeztek vele Amszterdamban. A helyi hatóságok 2 tettest keresnek.

A hvg.hu cikke szerint a saját autójában lőtték le Kelvin Maynardot, a korábban a magyar első osztályban is szereplő Kecskemét egykori labdarúgóját. Mint azt a BBC-re hivatkozva írják, a holland rendőrség két fegyverest keres, akik az eset után motorral menekültek el. A holland Alphense Boys játékosa volt Maynard, a klub holnapján emlékezett meg róla. A holland hátvéd nyolc meccset játszott a magyar NB I.-ben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

támadás

focista

foci

tragédia