Tragédia: agyonlőtték a Kecskemét egykori focistáját

hvg.hu   
  Megosztom
Tragédia: agyonlőtték a Kecskemét egykori focistáját

A Kecskemét korábbi focistája, Kelvin Maynard a saját autójában ült, amikor végeztek vele Amszterdamban. A helyi hatóságok 2 tettest keresnek.

A hvg.hu cikke szerint a saját autójában lőtték le Kelvin Maynardot, a korábban a magyar első osztályban is szereplő Kecskemét egykori labdarúgóját. Mint azt a BBC-re hivatkozva írják, a holland rendőrség két fegyverest keres, akik az eset után motorral menekültek el. A holland Alphense Boys játékosa volt Maynard, a klub holnapján emlékezett meg róla. A holland hátvéd nyolc meccset játszott a magyar NB I.-ben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

támadás

focista

foci

tragédia