Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes három eseményekben és fogásokban gazdag napot töltöttek a Heves megyei Mátravíz horgásztónál, hódolva közös szenvedélyüknek, a hobbihorgászatnak. Mindeközben pedig sikerült jó pár termetes példányt a partra húzniuk, egyéni rekordot is beállítva, ráadásul a néhány hónapos kisfiukat is beavatták a horgászok izgalmas mindennapjaiba.

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes együtt indultak horgászni hármasban a pár hónapos kisfiukkal a Mátrában, a Mezőtárkánynál található Mátravíz horgásztónál töltöttek három élményekben és fogásokban gazdag napot.

Az első nagyobb fogásukra éjjel került sor, egy makulátlan 11.80-as töves ponty érkeztével. Ágnes kezdte a sort, gyönyörű nyurgájával. Második éjjel viszont "Ferkónak erőteljes kapás és hosszas küzdelem után sikerült fotózkodnia, és ezzel egyéni rekordot felállítania egy 16,10 kg-os "öreggel"", írják Facebook-bejegyzésükben.

Az utolsó reggelen Ágnes rögtön egy 11 kilós amurt fogott, Ferenc pedig egyéni rekordot döntött a 14 kilogramm feletti súlyú amur partra emelésével.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászás

mátravíz horgásztó

heves megye

család

közös program

ponty

amur

egyéni rekord