Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes három eseményekben és fogásokban gazdag napot töltöttek a Heves megyei Mátravíz horgásztónál, hódolva közös szenvedélyüknek, a hobbihorgászatnak. Mindeközben pedig sikerült jó pár termetes példányt a partra húzniuk, egyéni rekordot is beállítva, ráadásul a néhány hónapos kisfiukat is beavatták a horgászok izgalmas mindennapjaiba.

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes együtt indultak horgászni hármasban a pár hónapos kisfiukkal a Mátrában, a Mezőtárkánynál található Mátravíz horgásztónál töltöttek három élményekben és fogásokban gazdag napot.

Az első nagyobb fogásukra éjjel került sor, egy makulátlan 11.80-as töves ponty érkeztével. Ágnes kezdte a sort, gyönyörű nyurgájával. Második éjjel viszont "Ferkónak erőteljes kapás és hosszas küzdelem után sikerült fotózkodnia, és ezzel egyéni rekordot felállítania egy 16,10 kg-os "öreggel"", írják Facebook-bejegyzésükben.

Az utolsó reggelen Ágnes rögtön egy 11 kilós amurt fogott, Ferenc pedig egyéni rekordot döntött a 14 kilogramm feletti súlyú amur partra emelésével.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászás

mátravíz horgásztó

heves megye

család

közös program

ponty

amur

egyéni rekord