Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a családi program: horgászni indultak, mutatjuk, mi sült ki belőle!

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes három eseményekben és fogásokban gazdag napot töltöttek a Heves megyei Mátravíz horgásztónál, hódolva közös szenvedélyüknek, a hobbihorgászatnak. Mindeközben pedig sikerült jó pár termetes példányt a partra húzniuk, egyéni rekordot is beállítva, ráadásul a néhány hónapos kisfiukat is beavatták a horgászok izgalmas mindennapjaiba.

Forgács Ferenc és felesége, Forgács-Jene Ágnes együtt indultak horgászni hármasban a pár hónapos kisfiukkal a Mátrában, a Mezőtárkánynál található Mátravíz horgásztónál töltöttek három élményekben és fogásokban gazdag napot.

Az első nagyobb fogásukra éjjel került sor, egy makulátlan 11.80-as töves ponty érkeztével. Ágnes kezdte a sort, gyönyörű nyurgájával. Második éjjel viszont "Ferkónak erőteljes kapás és hosszas küzdelem után sikerült fotózkodnia, és ezzel egyéni rekordot felállítania egy 16,10 kg-os "öreggel"", írják Facebook-bejegyzésükben.

Az utolsó reggelen Ágnes rögtön egy 11 kilós amurt fogott, Ferenc pedig egyéni rekordot döntött a 14 kilogramm feletti súlyú amur partra emelésével.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászás

mátravíz horgásztó

heves megye

család

közös program

ponty

amur

egyéni rekord