Szörnyű tragédia, gyászol a család: eldobta az életét a kétségbeesett iskolás fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia, gyászol a család: eldobta az életét a kétségbeesett iskolás fiú

Öngyilkos lett a 16 éves szabolcsi fiú, akit bántottak az osztálytársai. A rendőrség nem nyomoz az ügyben, mivel idegenkezűséget nem állapítottak meg, közigazgatási vétségként jár el a tragédiában. A gyászoló édesanya az RTL Híradóban szólalt meg.

Lovas Edina az RTL Híradónak nyilatkozott a szörnyű tragédiáról, ami érte: hétfőn vesztette el a 16 éves fiát. A vajai fiú reggel iskolába indult Baktalórántházára, de nem érkezett meg, barátja elmondása szerint az órákon nem vett részt aznap.

Egész éjjel üzeneteket írtam neki, hogy jöjjön haza, bármi történt, megoldjuk, szeretjük. De nem is olvasta az üzeneteket

- mondta el az anya könnyes szemmel a Híradónak.

Az édesanya most az RTL Híradónak is megszólalt. Azt mondta, hogy egy ideje látta a fián, hogy valami nyomasztja, pénteken kifejezetten idegesen ment haza. Az osztályfőnöknek is szólt a fiú, hogy piszkálják a lányok, de máskor a fiúk is szokták. A tanár összehívta a gyerekeket, és az anyával abban egyeztek meg, hogy ha hétfőn sem érzi jól magát Gábor, édesanyja bemegy az igazgatóhoz.

Nevelőapja kedden találta meg a fiú holttestét egy elhagyatott helyen a város határában. A fiú öngyilkos lett. A baktalórántházi iskola igazgatója és a fenntartó nem nyilatkoztak a Híradónak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

holttest

fiú

iskola

baktalórántháza

vaja

szabolcs-szatmár-bereg megye