Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

Egy harminc négyzetméter alapterületű lakóház égett Dörgicsén, az Agyaglik dűlőben. A történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság, miután szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben.

Szerdán reggel 9 óra után riasztották a tűzoltókat a Veszprém megyei Dörgicsére, az Agyaglik-dűlőbe, ahol a szőlőhegyen egy körülbelül 30 négyzetméteres épületben keletkezett tűz. Szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben, tudta meg a veol.hu.

A helyszínre a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral a még izzó, parázsló részeket oltották, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették az épületet a délután folyamán. A munkálatok közben az egységek két gázpalackot kihoztak az ingatlanból.

A veol.hu is úgy tudja, hogy a leégett épületben az a férfi lakott, aki szerdán reggel 6:40 körül meztelenül vezetve balesetet okozott Vas megyében, a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. A 71 éves férfi a balesetben elhunyt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

baleset

veszprém megye

dörgicse

tűz

közúti baleset