Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

Egy harminc négyzetméter alapterületű lakóház égett Dörgicsén, az Agyaglik dűlőben. A történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság, miután szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben.

Szerdán reggel 9 óra után riasztották a tűzoltókat a Veszprém megyei Dörgicsére, az Agyaglik-dűlőbe, ahol a szőlőhegyen egy körülbelül 30 négyzetméteres épületben keletkezett tűz. Szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben, tudta meg a veol.hu.

A helyszínre a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral a még izzó, parázsló részeket oltották, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették az épületet a délután folyamán. A munkálatok közben az egységek két gázpalackot kihoztak az ingatlanból.

A veol.hu is úgy tudja, hogy a leégett épületben az a férfi lakott, aki szerdán reggel 6:40 körül meztelenül vezetve balesetet okozott Vas megyében, a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. A 71 éves férfi a balesetben elhunyt.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

baleset

veszprém megye

dörgicse

tűz

közúti baleset