Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes bűnügy rázta meg a helyieket: mutatjuk a döbbenetes részleteket

Egy harminc négyzetméter alapterületű lakóház égett Dörgicsén, az Agyaglik dűlőben. A történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság, miután szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben.

Szerdán reggel 9 óra után riasztották a tűzoltókat a Veszprém megyei Dörgicsére, az Agyaglik-dűlőbe, ahol a szőlőhegyen egy körülbelül 30 négyzetméteres épületben keletkezett tűz. Szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben, tudta meg a veol.hu.

A helyszínre a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral a még izzó, parázsló részeket oltották, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették az épületet a délután folyamán. A munkálatok közben az egységek két gázpalackot kihoztak az ingatlanból.

A veol.hu is úgy tudja, hogy a leégett épületben az a férfi lakott, aki szerdán reggel 6:40 körül meztelenül vezetve balesetet okozott Vas megyében, a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. A 71 éves férfi a balesetben elhunyt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

baleset

veszprém megye

dörgicse

tűz

közúti baleset