Brutális támadás Miskolcon: 5 kutya rohanta le az iskolába siető kislányt

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális támadás Miskolcon: 5 kutya rohanta le az iskolába siető kislányt

Elképesztő kutyatámadás történt kedden reggel Miskolcon. Szerencsére a helyszínen volt az iskolai portás és egy őt segítő szülő, nekik köszönhető hogy nem történt hatalmas tragédia.

Az esetről a boon.hu számolt be. Mint írták, kedden reggel Miskolcon, a Sétány utcán az iskolába ment a tízéves kislány, akire rárontott öt kutya, amelyből négy rátámadt. A lap információ szerint az intézmény portása szemtanúja volt a támadásnak és – egy szülővel együtt – azonnal a gyermek segítségére sietett. Szerencsére sikerült elzavarni az ebeket, majd a kislányt bevitték az épületbe és a portás azonnal segítséget kért. A portál úgy tudja, a gyereket a kezén és a lábán marta meg az öt eb közül négy. A kislányt a helyszíni ellátása után kórházba szállították. Az esetről azt lehet még tudni, hogy a sebeit két órán át varrták össze.

A lap érdeklődésére a megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették a támadás tényét, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse nyomoz az ügyben, melynek során az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a gyermek. Azonban erről valójában csak a teljes gyógyulás után tudnak nyilatkozni.

Helyszíni információk alapján úgy tudjuk, hogy nem kóbor kutyákról van szó, hanem az állatok egy közeli területről szabadultak ki, így vélhetően felelőse is lesz az esetnek

- írta a lap.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutyatámadás

kutya

támadás

iskola

miskolc