Különös kegyetlenséggel elkövetett bűntett: 12 évre ítélték az apagyilkost

HelloVidék   
  Megosztom
Különös kegyetlenséggel elkövetett bűntett: 12 évre ítélték az apagyilkost

Jogerősen tizenkét év fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla arra a negyvenes férfira, aki különös kegyetlenséggel ölte meg az édesapját tavaly januárban Balatonszemesen.

Az egy háztartásban élő, italozó életmódot folytató hetvenéves apa és középkorú fia régóta rossz viszonyban volt, ittasan többször is bántalmazták egymást. Tavaly januárban a munkából részegen hazatérő, majd otthon tovább italozó férfi összeszólalkozott az ugyancsak ittas apjával. A 24.hu úgy tudja, hogy a férfi azt nehezményezte, hogy az apja rászólt, hogy ne hangoskodjon.

Az elkövető beismerte a bűncselekmény elkövetését, lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, az ítéletet ő és védője is tudomásul vette. Az ügyészség ugyanakkor súlyosításért fellebbezett. A Pécsi Ítélőtábla keddi határozatával azonban helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, így az jogerős.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fegyházbüntetés

gyilkos

apagyilkos

pécsi ítélőtábla