Atyaég, hogy történhet ilyen, hol élünk?! Megvertek egy kiránduló családot Siófokon

24.hu   
  Megosztom
Atyaég, hogy történhet ilyen, hol élünk?! Megvertek egy kiránduló családot Siófokon

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival szemben, aki Siófok központi részén támadt rá társaival egy kiránduló családra tavaly nyáron.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatal tavaly nyáron a siófoki otthonának teraszáról észrevette, hogy az utcán lévő testvére egy közlekedési konfliktus miatt szóváltásba került egy autóban utazó család férfitagjaival, írja a 24.hu.

A garázda férfiak csak akkor hagyták abba a kirándulók bántalmazását, amikor az idősebb áldozat felesége és lánya kihívták a rendőröket.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

büntetőeljárás

testi sértés

vádemelés

siófok

verekedés