Atyaég, hogy történhet ilyen, hol élünk?! Megvertek egy kiránduló családot Siófokon

24.hu   
  Megosztom
Atyaég, hogy történhet ilyen, hol élünk?! Megvertek egy kiránduló családot Siófokon

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival szemben, aki Siófok központi részén támadt rá társaival egy kiránduló családra tavaly nyáron.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatal tavaly nyáron a siófoki otthonának teraszáról észrevette, hogy az utcán lévő testvére egy közlekedési konfliktus miatt szóváltásba került egy autóban utazó család férfitagjaival, írja a 24.hu.

A garázda férfiak csak akkor hagyták abba a kirándulók bántalmazását, amikor az idősebb áldozat felesége és lánya kihívták a rendőröket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

büntetőeljárás

testi sértés

vádemelés

siófok

verekedés