Szörnyű tragédia történt szombat éjjel: vizsgálja az esetet a katasztrófavédelem

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt szombat éjjel: vizsgálja az esetet a katasztrófavédelem

Szombat késő este érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy épület Kazincbarcikán. Az épület megközelítését a rossz útviszonyok nehezítették, a tűzoltók két járművel vonultak a helyszínre.

A Veres dűlőn fekvő húsz négyzetméteres hétvégi ház teteje, a teraszán lévő tárgyak, valamint egy négy négyzetméteres tároló égett. A tűzben egy gázpalack is felrobbant.

A katasztrófavédelem a tűz keletkezési körülményeinek feltárása érdekében tűzvizsgálati eljárást indít.

A legtöbb lakástűz elektromos problémára, nyílt láng használatára, a fűtés hibáira, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza. A tragédiák megelőzése érdekében érdemes a szoba plafonjára füstérzékelőt szerelni, amely időben jelzi a veszélyt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem

tűzoltók

lakástűz

tragédia

holttest