Szörnyű tragédia történt szombat éjjel: vizsgálja az esetet a katasztrófavédelem

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt szombat éjjel: vizsgálja az esetet a katasztrófavédelem

Szombat késő este érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy épület Kazincbarcikán. Az épület megközelítését a rossz útviszonyok nehezítették, a tűzoltók két járművel vonultak a helyszínre.

A Veres dűlőn fekvő húsz négyzetméteres hétvégi ház teteje, a teraszán lévő tárgyak, valamint egy négy négyzetméteres tároló égett. A tűzben egy gázpalack is felrobbant.

A katasztrófavédelem a tűz keletkezési körülményeinek feltárása érdekében tűzvizsgálati eljárást indít.

A legtöbb lakástűz elektromos problémára, nyílt láng használatára, a fűtés hibáira, főzésre, vagy dohányzásra vezethető vissza. A tragédiák megelőzése érdekében érdemes a szoba plafonjára füstérzékelőt szerelni, amely időben jelzi a veszélyt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem

tűzoltók

lakástűz

tragédia

holttest