Brutális gyilkosság a vidéki településen: nyugdíjáért fojtották vízbe az idős férfit

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális gyilkosság a vidéki településen: nyugdíjáért fojtották vízbe az idős férfit

Az eset még tavaly februárban történt Porcsalmán, az ügy azonban nemrég került a bíróság elé. Ha a két vádlottat bűnösnek találják, akkor akár életük végéig börtönben maradhatnak. A gyilkossággal vádolt két elkövető, egy negyvenéves nő és egy húszéves férfi állítólag elkábította a 66 éves férfit, és miután a nyugdíjas elbódult, kutakodni kezdtek a lakásban, hogy megtalálják a férfi emelt nyugdíját, a mintegy 300 ezer forintot.

- írja a life.hu.

A két vádlott egymást gyanúsítja a gyilkossággal, miközben az is felmerült, hoy a nő rendszeresen, pénzért szeretkezett az áldozattal, akivel egy ideig együtt is lakott – írja a Blikk a Tények riportja nyomán.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

nyugdíj

bűncselekmény

vízbefojtás

porcsalma