Brutális gyilkosság a vidéki településen: nyugdíjáért fojtották vízbe az idős férfit

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális gyilkosság a vidéki településen: nyugdíjáért fojtották vízbe az idős férfit

Az eset még tavaly februárban történt Porcsalmán, az ügy azonban nemrég került a bíróság elé. Ha a két vádlottat bűnösnek találják, akkor akár életük végéig börtönben maradhatnak. A gyilkossággal vádolt két elkövető, egy negyvenéves nő és egy húszéves férfi állítólag elkábította a 66 éves férfit, és miután a nyugdíjas elbódult, kutakodni kezdtek a lakásban, hogy megtalálják a férfi emelt nyugdíját, a mintegy 300 ezer forintot.

- írja a life.hu.

A két vádlott egymást gyanúsítja a gyilkossággal, miközben az is felmerült, hoy a nő rendszeresen, pénzért szeretkezett az áldozattal, akivel egy ideig együtt is lakott – írja a Blikk a Tények riportja nyomán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

nyugdíj

bűncselekmény

vízbefojtás

porcsalma