Mészárlás Albertirsán: kiirtotta családját egy férfi, majd magával is végezni akart

MTI   
  Megosztom
Mészárlás Albertirsán: kiirtotta családját egy férfi, majd magával is végezni akart

Rendőrségi bejelentése szerint megölte a családját egy férfi szombaton Albertirsán. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót szombat délután, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak

- közölte a rendőrség a police.hu-n. Mint írták, a rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát.

A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik

- áll a közleményben.

A Bors értesülése szerint távoltartási végzés volt érvényben az ellen a férfi ellen. Mint írták, a nőt, akivel két közös gyereke volt, egy vascsővel ütötte agyon, a két és fél éves gyereküket pedig megfojtotta. A második gyerek a bűncselekmény idején nem tartózkodott otthon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

öngyilkosság

albertirsa

családirtás

gyilkos