Több száz millió ment a vidéki óvodára: ilyen extrákat élvezhetnek az ide járó gyerekek

MTI   
  Megosztom
Több száz millió ment a vidéki óvodára: ilyen extrákat élvezhetnek az ide járó gyerekek

Kibővítették és energetikailag felújították az evangélikus óvodát a Békés vármegyei Orosházán. A beruházásokat 388 millió forint uniós támogatásból finanszírozták.

Az épület 260 négyzetméterrel, egy tornaszobával, tehetséggondozó és felzárkóztató foglalkozások számára külön foglalkoztató helyiségekkel, továbbá nevelői szobával bővült. Megújult a villamoshálózat, korszerűsödött a fűtési rendszer, új kazánt és radiátorokat építettek be, napelemeket telepítettek a mintegy két évig tartó felújítás során. Az óvodába 150 gyermek jár, és húszan dolgoznak ott. Magyarországon országszerte 34 evangélikus óvodába található, ahová csaknem háromezer gyermek jár.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

óvoda

felújítás

evangélikus

család

gyerekek

eu-támogatás