Több száz millió ment a vidéki óvodára: ilyen extrákat élvezhetnek az ide járó gyerekek

MTI   
  Megosztom
Több száz millió ment a vidéki óvodára: ilyen extrákat élvezhetnek az ide járó gyerekek

Kibővítették és energetikailag felújították az evangélikus óvodát a Békés vármegyei Orosházán. A beruházásokat 388 millió forint uniós támogatásból finanszírozták.

Az épület 260 négyzetméterrel, egy tornaszobával, tehetséggondozó és felzárkóztató foglalkozások számára külön foglalkoztató helyiségekkel, továbbá nevelői szobával bővült. Megújult a villamoshálózat, korszerűsödött a fűtési rendszer, új kazánt és radiátorokat építettek be, napelemeket telepítettek a mintegy két évig tartó felújítás során. Az óvodába 150 gyermek jár, és húszan dolgoznak ott. Magyarországon országszerte 34 evangélikus óvodába található, ahová csaknem háromezer gyermek jár.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

óvoda

felújítás

evangélikus

család

gyerekek

eu-támogatás