Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

MTI   
  Megosztom
Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

Emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 28 éves nőt, aki megszülte, majd magára hagyta gyermekét egy Pápa környéki kistelepülésen - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon. A Veszprém Vármegyei Főügyészség jelezte: a bíróság letartóztatta a gyanúsítottat.

A rendőrségi tájékoztatás szerint szerint a nő tavaly december végén otthonában megszülte, majd magára hagyta gyermekét. A rendőrök a családi ház udvarának hátsó részében megtalálták az újszülött holttestét. A nyomozók a 28 éves nőt - őrizetbe vétele mellett - emberölés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatását. A bűnügy a Veszprém vármegyei Lovászpatonán történt.

A Veszprém Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta:

a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozták a gyanúsított letartóztatását, melynek a Veszprémi Járásbíróság helyt adott, és nem végleges végzésével a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém vármegyei főügyészség

nyomozás

emberölés

gyermekölés

gyermekhalál