Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

MTI   
  Megosztom
Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

Emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 28 éves nőt, aki megszülte, majd magára hagyta gyermekét egy Pápa környéki kistelepülésen - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon. A Veszprém Vármegyei Főügyészség jelezte: a bíróság letartóztatta a gyanúsítottat.

A rendőrségi tájékoztatás szerint szerint a nő tavaly december végén otthonában megszülte, majd magára hagyta gyermekét. A rendőrök a családi ház udvarának hátsó részében megtalálták az újszülött holttestét. A nyomozók a 28 éves nőt - őrizetbe vétele mellett - emberölés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatását. A bűnügy a Veszprém vármegyei Lovászpatonán történt.

A Veszprém Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta:

a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozták a gyanúsított letartóztatását, melynek a Veszprémi Járásbíróság helyt adott, és nem végleges végzésével a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém vármegyei főügyészség

nyomozás

emberölés

gyermekölés

gyermekhalál