Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

MTI   
  Megosztom
Emberöléssel gyanusítják: megszülte és magára hagyta gyermekét a fiatal nő

Emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 28 éves nőt, aki megszülte, majd magára hagyta gyermekét egy Pápa környéki kistelepülésen - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon. A Veszprém Vármegyei Főügyészség jelezte: a bíróság letartóztatta a gyanúsítottat.

A rendőrségi tájékoztatás szerint szerint a nő tavaly december végén otthonában megszülte, majd magára hagyta gyermekét. A rendőrök a családi ház udvarának hátsó részében megtalálták az újszülött holttestét. A nyomozók a 28 éves nőt - őrizetbe vétele mellett - emberölés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatását. A bűnügy a Veszprém vármegyei Lovászpatonán történt.

A Veszprém Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta:

a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozták a gyanúsított letartóztatását, melynek a Veszprémi Járásbíróság helyt adott, és nem végleges végzésével a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém vármegyei főügyészség

nyomozás

emberölés

gyermekölés

gyermekhalál