Gyászolnak a kutató- mentőszolgálat tagjai: kiemelkedő társuktól búcsúznak

HelloVidék   
  Megosztom
Gyászolnak a kutató- mentőszolgálat tagjai: kiemelkedő társuktól búcsúznak

Gyászolnak a kutató- mentőszolgálat tagjai, elpusztult Symba a leghíresebb kutyájuk.

Kiskutyám! Drága Symba! Eljött a pillanat amitől közel 14 éven át rettegtem, a perc amikor bevalljuk a mi kis utolsó titkunk....hogy egy időre elengedtük egymás kezét. Szépen, csendben, szeretetben, olyan méltóságteljesen, mint ahogyan élted az életed minden pillanatát. Olyan furcsa érzés, hogy nem a szomorúság kínozza a lelkemet, hanem a hiányod, az a hatalmas űr amit itt hagytál. Tudod mennyire hiányoznak az ölben cipelések, a hajnali ugatások, a pisilési akcióid az éjszaka közepén. Az illatod, a dörgölőzés amiből tudtuk, hogy jól vagy...úgy hiányzik minden. Beírtad magad a mentőkutyák történelem könyvébe a tetteiddel és a szívem utolsó dobbanásáig őrzök mindent amit adtál. Volt részünk örömben, bánatban, sikerekben és kudarcokban. Formáltál és tanítottál és miattad váltam azzá, aki vagyok. Együtt hegyeket mozgattunk meg és Te lehoztad nekem a csillagokat. Megadtad azt, amire mások csak vágyakozva gondoltak. Olyan dolgokon mentünk keresztül együtt, amiről könyvet lehetne írni és mindeközben a barátságunk, a szövetségünk megrendíthetetlen bástyaként vigyázott ránk. Egy-egy rezdülésből tudtuk, hogy mire gondol a másik felünk, így volt ez az utolsó napunkon is. Annyira szerettünk volna még itt tartani, de az önzőség határán táncolva ez nem lett volna méltó hozzád. Belém égett az utolsó pillanatunk, az utolsó lélegzeted, ahogy az ölemben elalszol....ott ahol biztonságban érezted magad és azokkal, akik nagyon szerettek....vigyázz magadra Pampi... /B.L/

- olvasható mentószolgálat posztjában.

Mint írják, Symba elfáradt és a teste feladta a harcot az öregedéssel és a hugycsövét megtámadó daganattal szemben.

Mindent megtettünk azért, hogy élvezhessük még a társaságát, de méltóság és az ésszerűség határát nem akartuk átlépni azért, hogy még 1-2 napot vele tölthessünk. Fájdalmak nélkül és szeretetben engedtük el. A családja, a csapata, a kutyabarátai, a "rajongói" is szívükben őrzik egy életen át Symba emlékét. Arra kérünk, hogy szomorkodás helyett gondolj rá egy picit. Symba nem volt egy átlagos kutya!

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

symba

kutató-mentőszolgálat

mentőszolgálat