Késsel szurkálta össze nagymamáját: emberölés miatt emeltek vádat a hajdúszoboszlói férfi ellen

MTI   
  Megosztom
Késsel szurkálta össze nagymamáját: emberölés miatt emeltek vádat a hajdúszoboszlói férfi ellen

Elrendelte a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája a nagymamája megölésével gyanúsított férfi letartóztatását - közölte a Debreceni Törvényszék.

A tájékoztatás szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 31-ére virradó éjszaka egy hajdúszoboszlói házban egy késsel testszerte összeszurkálta a vele együtt élő, ágyban fekvő 87 éves nagymamáját. Az idős nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A bíróság a büntetlen előéletű férfi letartóztatását a szökés és elrejtőzés veszélye, másrészt a bizonyítás veszélyeztetésének, illetve a tanúk befolyásolásának és megfélemlítésének elkerülése miatt rendelte el. A férfi munkanélküli, eltartásáról az idős nő gondoskodott, így az is feltételezhető, hogy újabb bűncselekményt követne el.

A járásbíróság végzése nem végleges, mivel a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

késelés

késszúrás

szurkálás

hajdúszoboszló

hajdú-bihar megye

emberölés

nagymama