Életmentő beavatkozásra volt szükség a komáromi strandon: egy gyermeket kellett újraéleszteni

HelloVidék   
  Megosztom
Életmentő beavatkozásra volt szükség a komáromi strandon: egy gyermeket kellett újraéleszteni

Életmentő beavatkozásra volt szükség hétfőn Komáromban. Sikeres újraélesztés után vittek kórházba egy gyermeket a WF Szabadidőparkból - írta meg a kemma.hu.

Szörnyen indult a hét a WF Szabadidőparkban, ahová mentőhelikoptert kellett riasztani. A komáromi strandon újraélesztésre volt szükség. A lap információi szerint egy gyermek lett rosszul, aki azonnali segítségre szorult, ugyanis leállt a szíve. A portál megkeresésére az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Udvardi-Lakos Luca elmondta, hogy

egy 10 év körüli gyermeket élesztettek újra sikeresen. A gyors beavatkozást követően mentőhelikopterrel szállították a kisgyereket kórházba súlyos-életveszélyes állapotban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

komárom

komáromi strand

újraélesztés

gyermek

gyermek újraélesztés

életmentő beavatkozás