Egyre több gyerek jár ilyen óvodába: de mivel jobbak, mint az átlag?

MTI   
  Megosztom
Egyre több gyerek jár ilyen óvodába: de mivel jobbak, mint az átlag?

Zöld Óvoda címmel jelenleg Magyarországon 1136 intézmény rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Magyarországon minden negyedik gyermek zöld óvodába jár - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

Keszthelyi Nikoletta a Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában tartott Ökoiskola címátadó ünnepségen arról beszélt, az Ökoiskola cím nemcsak elismerés, hanem felelősség is, mivel felelősséggel tartozunk a környezetünkért és a jövő generációjáért.

Hozzátette, mindannyiunk feladata példát mutatni és együtt dolgozni a fenntarthatóbb jövőért.

- fűzte hozzá a helyettes államtitkár.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

óvoda

zöld óvoda

energiaügyi minisztérium

környezetvédelem