Egyre több gyerek jár ilyen óvodába: de mivel jobbak, mint az átlag?

MTI   
  Megosztom
Egyre több gyerek jár ilyen óvodába: de mivel jobbak, mint az átlag?

Zöld Óvoda címmel jelenleg Magyarországon 1136 intézmény rendelkezik, ami azt jelenti, hogy Magyarországon minden negyedik gyermek zöld óvodába jár - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

Keszthelyi Nikoletta a Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában tartott Ökoiskola címátadó ünnepségen arról beszélt, az Ökoiskola cím nemcsak elismerés, hanem felelősség is, mivel felelősséggel tartozunk a környezetünkért és a jövő generációjáért.

Hozzátette, mindannyiunk feladata példát mutatni és együtt dolgozni a fenntarthatóbb jövőért.

- fűzte hozzá a helyettes államtitkár.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

óvoda

zöld óvoda

energiaügyi minisztérium

környezetvédelem