Elkapták a bábolnai gyilkost: régóta keresték, ez vár most rá

MTI   
  Megosztom
Elkapták a bábolnai gyilkost: régóta keresték, ez vár most rá

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint tavaly megölte egy ismerősét a bábolnai Farkaskútpusztán - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a sértett 2023. április 29-én éjszaka lett bűncselekmény áldozata. A rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek a helyszínre, ahol megállapították, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta, ezért azonnal elindult a nyomozás.

A rendőrség adatokat gyűjtött, tanúkat hallgatott ki, ennek eredményeként 2024. június 5-én elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy 59 éves farkaskútpusztai férfit. A gyanúsított ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás. L. Tamást a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

bábolna

farkaskútpuszta

emberölés