Két embert kellett újraéleszteni a dunaújvárosi élményfürdőben: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Két embert kellett újraéleszteni a dunaújvárosi élményfürdőben: itt vannak a részletek

Két rendkívüli esemény történt szombaton az élményfürdőben - írja posztjában a DVG Zrt.

Kora délután egy 16 éves dunavecsei fiatalembert kellett kimenteni a csúszdamedencéből, kollégáink megkezdték újraélesztését és már stabil állapotban adták át a mentőszolgálat munkatársainak. Megfigyelésre kórházban tartják. Kora este egy 70 év körüli hölgy vendég összeesett a kinti medence melletti járdán. Kollégáink azonnal megkezdték az újraélesztését. A mentőszolgálat munkatársai sokáig küzdöttek a beteg életéért, közben az a döntés született, hogy a fürdőt kiürítjük, ami rendben, fegyelmezetten megtörtént. A hölgyet kórházba szállították

- olvasható a posztban.

Hálásan köszönjük nagyszerű munkatársaink gyors és szakszerű beavatkozását és a dunaújvárosi mentőszolgálat segítségét. Mindkét vendégnek gyors gyógyulást kívánunk! Nyomatékosan felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy figyeljenek oda magukra és egymásra is, a baj egy pillanat alatt megtörténhet!

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunaújváros

újraélesztés

gyerek

idős

látogatók

élményfürdő