Megszólalt a családapa a soproni cirkuszbaleset után: millimétereken múlt az élete

HelloVidék   
  Megosztom
Megszólalt a családapa a soproni cirkuszbaleset után: millimétereken múlt az élete

Végig az eszméleténél volt László, miután fejen találta egy kétméteres vasrúd a Richter Flórián Cirkusz soproni előadása közben. A férfi élete csupán millimétereken múlhatott, amiként az is, hogy nem a hatéves kislányára zuhant a vas. A szörnyű baleset óta a családapa most először beszélt a történtekről - írja a Blikk.

A lapnak Németh László azt mesélte, hajszálon múlt, hogy nem a hatéves kislánya lett a baleset áldozata. Ő ugyanis nem sokkal a történtek előtt elszunyókált, fejét édesapja vállára hajtva, centikre onnan, ahová percekkel később becsapódott a vasrúd.

A dolgok olyan gyorsan történtek, hogy Németh Lászlónak feleszmélni sem volt ideje, a kétméteres oszlop a fejére zuhant. László mindvégig tudatában volt annak, mi történik vele, érzékelte, ahogy odarohannak az egészségügyisek, és azt is tudta, hogy mentőhelikopterrel érkeztek meg érte a mentők

– írja a Blikk, majd hozzáteszik, a férfi utolsó emléke, hogy megkapja az altatót, majd a győri kórházban tért magához, lélegeztetőgépre téve: súlyos agyrázkódást és arckoponyatörést szenvedett.

Körülbelül két napig voltam kritikus állapotban, ennyi idő alatt derült ki, hogy lesznek-e – és ha igen, mennyire súlyos – szövődmények

– mondta László a lapnak, majd kitért arra is, hogy a baleset súlyossága ellenére egy hét után már hazatérhetett a kórházból. A történtek óta lassan visszatér minden a régi kerékvágásba, bár az erős napfényt még kerülnie kell, és ki tudja, meddig nem térhet vissza a munkájához az zenészként dolgozó férfi. Szerinte a lelki traumán sokkal tovább tart majd túllépnie.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cirkusz

baleset

sopron

richter flórián cirkusz