Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy gyermek Hevesben: vádat emeltek a gondatlan anya ellen

MTI   
  Megosztom
Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy gyermek Hevesben: vádat emeltek a gondatlan anya ellen

Vádat emeltek egy anya ellen, akinek gondatlansága miatt gyermeke komoly égi sérüléseket szenvedett és életveszélyes állapotba került tavaly februárban - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség csütörtök délelőtt az MTI-vel.

A vádirati szerint a 26 éves anya négy kiskorú gyermekről gondoskodott az élettársával közös lakásban, ahol szegényes körülmények között éltek. Az ingatlan fűtését két fatüzelésű vaskályha biztosította. Az egyik tavaly februárban meghibásodott, így a megrakott kályhából kicsaphattak a lángok.

Mint írták, így történhetett meg, hogy tavaly február 12-én este - míg a nő a mosdóban volt - hároméves kislánya testének több mint egyharmada megégett, életveszélyes állapotba került. Felgyógyulása hosszú időt vett igénybe, a sérülés nyomait egy életen át kell viselnie. A Heves Vármegyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétségével vádolja az anyát - olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

heves

gondatlanság

család

gyermekek

égési sérülés