Gyorsabb és biztonságosabb ellátással kecsegtet az új sürgősségi ellátási rendszer

MTI   
  Megosztom
Gyorsabb és biztonságosabb ellátással kecsegtet az új sürgősségi ellátási rendszer

2019. január 1-je óta egységes sürgősségi ellátórendszer működik az országban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma köszönetét fejezte ki az egészségügyi intézményeknek a sürgősségi ellátás zökkenőmentes bevezetésért és a rendszer kialakításában korábban végzett komoly előkészítő munkáért.

Január 1-től megváltozott a sürgősségi ellátás rendje: a változásnak köszönhetően gyorsabbá és biztonságosabbá vált az ellátás, ugyanis a triázs rendszer lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt rögzítsék a sürgősségi ellátás informatikai hálózatában a beteget, majd a súlyossági kategóriák alapján azonnal besorolják aktuális állapotának megfelelően. Ezzel a szabályozással hatékonyabbá vált a rendszer, hiszen a magas kockázatú betegeket kiemelik a kevésbé sürgős ellátást igénylők közül.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

egészségügy

sűrgősségi ellátás

fejlesztés