Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

HelloVidék   
  Megosztom
Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

A Bács-Kiskun megyei Felsőszentiván határában 100 köbméternyi szemetet halmoztak fel a volt lőtér melletti illegális szemétlerakónál. Akkora már a szeméthalom, hogy az útra is kifolyik - számolt be róla az RTL Klub híradója.

A Bács-Kiskun megyében található hírhedt szeméthegyről a hulladékvadász.hu számolt be először, az oldal szerint a volt lőtéren találhatü elhagyatott ház körül minden megtalálható, éppen radioaktív hulladék nincs. A régi játékok, megrongált bútorok mellett valaki egy döglött bárányt is az út mellett hagyott.

A helyiek nem tudják, hogy ki hordja oda a szemetet, az önkormányzat pedig minden évben igyekszik felszámolni az illegális szemétlerakót, a felgyűlt szemetet folyamatosan elszállítják. A mostani, 100 köbméteres halmot tehát nemrég hozták ide.

A kormány tervei alapján bűncselekménynek számíthat a későbbiekben az illegális hulladékkihelyezés.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemét

hulladék

illegális hulladéklerakó

szemétlerakó