Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

HelloVidék   
  Megosztom
Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

A Bács-Kiskun megyei Felsőszentiván határában 100 köbméternyi szemetet halmoztak fel a volt lőtér melletti illegális szemétlerakónál. Akkora már a szeméthalom, hogy az útra is kifolyik - számolt be róla az RTL Klub híradója.

A Bács-Kiskun megyében található hírhedt szeméthegyről a hulladékvadász.hu számolt be először, az oldal szerint a volt lőtéren találhatü elhagyatott ház körül minden megtalálható, éppen radioaktív hulladék nincs. A régi játékok, megrongált bútorok mellett valaki egy döglött bárányt is az út mellett hagyott.

A helyiek nem tudják, hogy ki hordja oda a szemetet, az önkormányzat pedig minden évben igyekszik felszámolni az illegális szemétlerakót, a felgyűlt szemetet folyamatosan elszállítják. A mostani, 100 köbméteres halmot tehát nemrég hozták ide.

A kormány tervei alapján bűncselekménynek számíthat a későbbiekben az illegális hulladékkihelyezés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemét

hulladék

illegális hulladéklerakó

szemétlerakó