Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

HelloVidék   
  Megosztom
Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

A Bács-Kiskun megyei Felsőszentiván határában 100 köbméternyi szemetet halmoztak fel a volt lőtér melletti illegális szemétlerakónál. Akkora már a szeméthalom, hogy az útra is kifolyik - számolt be róla az RTL Klub híradója.

A Bács-Kiskun megyében található hírhedt szeméthegyről a hulladékvadász.hu számolt be először, az oldal szerint a volt lőtéren találhatü elhagyatott ház körül minden megtalálható, éppen radioaktív hulladék nincs. A régi játékok, megrongált bútorok mellett valaki egy döglött bárányt is az út mellett hagyott.

A helyiek nem tudják, hogy ki hordja oda a szemetet, az önkormányzat pedig minden évben igyekszik felszámolni az illegális szemétlerakót, a felgyűlt szemetet folyamatosan elszállítják. A mostani, 100 köbméteres halmot tehát nemrég hozták ide.

A kormány tervei alapján bűncselekménynek számíthat a későbbiekben az illegális hulladékkihelyezés.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemét

hulladék

illegális hulladéklerakó

szemétlerakó