Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

HelloVidék   
  Megosztom
Illegális hulladékmonstrumot hordtak össze a magyar falu határában

A Bács-Kiskun megyei Felsőszentiván határában 100 köbméternyi szemetet halmoztak fel a volt lőtér melletti illegális szemétlerakónál. Akkora már a szeméthalom, hogy az útra is kifolyik - számolt be róla az RTL Klub híradója.

A Bács-Kiskun megyében található hírhedt szeméthegyről a hulladékvadász.hu számolt be először, az oldal szerint a volt lőtéren találhatü elhagyatott ház körül minden megtalálható, éppen radioaktív hulladék nincs. A régi játékok, megrongált bútorok mellett valaki egy döglött bárányt is az út mellett hagyott.

A helyiek nem tudják, hogy ki hordja oda a szemetet, az önkormányzat pedig minden évben igyekszik felszámolni az illegális szemétlerakót, a felgyűlt szemetet folyamatosan elszállítják. A mostani, 100 köbméteres halmot tehát nemrég hozták ide.

A kormány tervei alapján bűncselekménynek számíthat a későbbiekben az illegális hulladékkihelyezés.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemét

hulladék

illegális hulladéklerakó

szemétlerakó