Indul a futószezon: melegíts be te is Rákóczi Ferivel

HelloVidék   
  Megosztom
Indul a futószezon: melegíts be te is Rákóczi Ferivel

A Generali Runners World Run nyitja meg a Balaton-parti futószezont Balatonfüreden. Az eseményt Rákóczi Feri vezényli majd.

Különleges résztvevője a futásnak Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó, aki megméretteti magát az egyéniben választható négy táv valamelyikén.

A Generali a Biztonságért Alapítvány által támogatott gyermekotthonok közül a székesfehérvári, dévaványai, pécsi és soproni otthonok lakói is velünk futnak majd.

Ezúttal ingyenes Egészségbár segíti a futók felkészülését és biztosít egy oldott hangulatú, levezető helyszínt a verseny után, ahol életmód és sporttanácsadás mellett számos izgalmas programmal várják a versenyzőket a lelki egészség és a futás kapcsolatára fókuszálva.

Az itt elérhető szolgáltatások teljesen ingyenesek, ellenérték csakis a rájuk szánt idő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

futás

egészség

verseny