Indul a futószezon: melegíts be te is Rákóczi Ferivel

HelloVidék   
  Megosztom
Indul a futószezon: melegíts be te is Rákóczi Ferivel

A Generali Runners World Run nyitja meg a Balaton-parti futószezont Balatonfüreden. Az eseményt Rákóczi Feri vezényli majd.

Különleges résztvevője a futásnak Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó, aki megméretteti magát az egyéniben választható négy táv valamelyikén.

A Generali a Biztonságért Alapítvány által támogatott gyermekotthonok közül a székesfehérvári, dévaványai, pécsi és soproni otthonok lakói is velünk futnak majd.

Ezúttal ingyenes Egészségbár segíti a futók felkészülését és biztosít egy oldott hangulatú, levezető helyszínt a verseny után, ahol életmód és sporttanácsadás mellett számos izgalmas programmal várják a versenyzőket a lelki egészség és a futás kapcsolatára fókuszálva.

Az itt elérhető szolgáltatások teljesen ingyenesek, ellenérték csakis a rájuk szánt idő.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

futás

egészség

verseny