Napsütéssel búcsúzik a március: elvétve lesz csak felhős az ég

MTI   
  Megosztom
Napsütéssel búcsúzik a március: elvétve lesz csak felhős az ég

Napos, száraz idővel és többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken kezdetben csak gomolyfelhők lesznek az égbolton, majd fátyolfelhők sodródnak be északkelet felől, amelyek egyre nagyobb területen fogják szűrni a napsütést.

Számottevő csapadékra továbbra sem kell számítani, esetleg egy-egy jelentéktelen zápor lehet a csoportosuló gomolyfelhőkből. Csak a keleti vidékeken élénkülhet meg időnként a légmozgás. A hőmérséklet a hajnali órákban mínusz 3 és plusz 5 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap derült vagy gyengén felhős, napos lesz az idő, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 3 és plusz 4, vasárnap mínusz 2 és plusz 6 fok között valószínű.

A nappali maximumok szombaton 15-20, vasárnap 17-22 fok között alakulnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

március

időjárás

melegedés

hétvége