Újabb halálos kimenetelű kutyatámadás: már vizsgálják az ügyet

24.hu   
  Megosztom
Újabb halálos kimenetelű kutyatámadás: már vizsgálják az ügyet

Csütörtök délután halálos kimenetelű kutyatámadás történt Újszászon - írja a 24.hu.

A portál szerint a település polgármestere a város honlapjára feltöltött közleményében azt írta, hogy a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai mindent megtettek az áldozat megmentésért, a mentésben mentőhelikopter is részt vett, de a sérült életét már nem tudták megmenteni.

Nem közterületen történt a támadás, de az érintett hatóságok már megkezdték az eset kivizsgálását. Folyamatos megfigyelésre elkülönítették a támadást okozó kutyát.

A mi településünk minden esetben próbál segíteni. Ez most sincs másképp. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni az elhunyt hozzátartozóinak. Folyamatban van a vizsgálat, ezért ennél többet nem szeretnék mondani

– mondta Dobozi Róbertet polgármester. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kovács Katalin elmondta, hogy közigazgatósági hatósági eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit.

(Fotó: illusztráció)

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutyatámadás

kutya

eb

újszász

rendőrség