Újabb halálos kimenetelű kutyatámadás: már vizsgálják az ügyet

24.hu   
  Megosztom
Újabb halálos kimenetelű kutyatámadás: már vizsgálják az ügyet

Csütörtök délután halálos kimenetelű kutyatámadás történt Újszászon - írja a 24.hu.

A portál szerint a település polgármestere a város honlapjára feltöltött közleményében azt írta, hogy a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai mindent megtettek az áldozat megmentésért, a mentésben mentőhelikopter is részt vett, de a sérült életét már nem tudták megmenteni.

Nem közterületen történt a támadás, de az érintett hatóságok már megkezdték az eset kivizsgálását. Folyamatos megfigyelésre elkülönítették a támadást okozó kutyát.

A mi településünk minden esetben próbál segíteni. Ez most sincs másképp. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni az elhunyt hozzátartozóinak. Folyamatban van a vizsgálat, ezért ennél többet nem szeretnék mondani

– mondta Dobozi Róbertet polgármester. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kovács Katalin elmondta, hogy közigazgatósági hatósági eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit.

(Fotó: illusztráció)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutyatámadás

kutya

eb

újszász

rendőrség