Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét - közölték a szervezők.

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét. Első udvarhölgye Szivós Dalma, a második Kátai Renáta lett, a közönségdíjat pedig Vrabély Jázmin nyerte el. A lányokat a Metalcom Szentesi Vízilabda Klub OB I-s csapatának játékosai vezették fel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szépségverseny

miss alpok adria

megye szépe

hagymatikum

makó