Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét - közölték a szervezők.

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét. Első udvarhölgye Szivós Dalma, a második Kátai Renáta lett, a közönségdíjat pedig Vrabély Jázmin nyerte el. A lányokat a Metalcom Szentesi Vízilabda Klub OB I-s csapatának játékosai vezették fel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szépségverseny

miss alpok adria

megye szépe

hagymatikum

makó