Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Fotók: ez a gyönyörű lány lett a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA győztese

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét - közölték a szervezők.

A 15 éves szegedi Mezei Virág nyerte a Makói Hagymatikum MISS ALPOK ADRIA SZÉPSÉGVERSENY & MEGYE SZÉPE döntőjét. Első udvarhölgye Szivós Dalma, a második Kátai Renáta lett, a közönségdíjat pedig Vrabély Jázmin nyerte el. A lányokat a Metalcom Szentesi Vízilabda Klub OB I-s csapatának játékosai vezették fel.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szépségverseny

miss alpok adria

megye szépe

hagymatikum

makó