Egymillió új csemetét ültetettek Pest és Nógrád megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Egymillió új csemetét ültetettek Pest és Nógrád megyében

Az Ipoly Erdő Zrt. is részt vett a tavaszi erdősítési programban, melynek célja a klímavédelem és a hazai erdők állapotának, természetességének javítása.

Az Ipoly Erdő Zrt. 98 hektáron 930 ezer facsemetét ültetett el. Az erdősítéssel érintett területek, azokat az idős állományokat érintették, ahol a természetes felújulás nem ment végbe. Idén tavasszal az erdészet munkatársai, a csemeteültetésen túl 380 mázsa kocsánytalan tölgy makkot vetettek, ezzel segítve 100 hektár idősebb állomány megújítását.

Az Ipoly Erdő Zrt. Pest és Nógrád megyében, 64 ezer hektár állami erdőterületen gazdálkodik. E működési terület hazánk legerdősültebb tája. Magába foglalja a Börzsöny hegységet és a Cserhátot - benne a Karancs és a Medves kistájat, valamint érinti a Gödöllői-dombvidéket is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

erdő

ipoly erdő

ipoly

erdősítés

faültetés

faültetési program

klímavédelem

természet