Ilyen nincs: fél éven át fosztogatott a kórházi szarka Nyíregyházán + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen nincs: fél éven át fosztogatott a kórházi szarka Nyíregyházán + videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vasmegyeri lakossal szemben – írja a Police.hu.

Az elmúlt fél évben több sértett is feljelentést tett a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, akiktől a kórházban tulajdonította el egy ismeretlen tettes a pénztárcájukat, a benne lévő pénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal egyetemben.

A nyomozás alatt a rendőrök felfigyeltek egy vasmegyeri nőre, aki minden bejelentett lopás alkalmával járt a kórház területén. A rendőrök 2019. május 16-án egy újabb lopást követően elfogták a bűncselekmény elkövetésével, akkor már kétséget kizáróan összefüggésbe hozható nőt. A gyanúsított a terhére rótt hat rendbeli lopás elkövetését beismerte és részletesen elmondta, hogy mely kórházi épületekben és hogyan követte el a bűntetteket.

A nő kizárólag pénztárcákat lopott, amelyeket a személyes iratokkal együtt eldobott, a pénzt pedig megtartotta, és megélhetésére fordította. A gyanúsított mindig nőktől lopott, mert állítása szerint az kevésbé volt feltűnő, ha a várótermekben a vele azonos neműek mellett foglalt helyet. Az asszony a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

lopás

tolvaj

rendőrség

nyíregyháza

kórház

pénztárca

nyomozás