Ilyen nincs: fél éven át fosztogatott a kórházi szarka Nyíregyházán + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen nincs: fél éven át fosztogatott a kórházi szarka Nyíregyházán + videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 44 éves vasmegyeri lakossal szemben – írja a Police.hu.

Az elmúlt fél évben több sértett is feljelentést tett a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, akiktől a kórházban tulajdonította el egy ismeretlen tettes a pénztárcájukat, a benne lévő pénzzel, bankkártyákkal és személyes iratokkal egyetemben.

A nyomozás alatt a rendőrök felfigyeltek egy vasmegyeri nőre, aki minden bejelentett lopás alkalmával járt a kórház területén. A rendőrök 2019. május 16-án egy újabb lopást követően elfogták a bűncselekmény elkövetésével, akkor már kétséget kizáróan összefüggésbe hozható nőt. A gyanúsított a terhére rótt hat rendbeli lopás elkövetését beismerte és részletesen elmondta, hogy mely kórházi épületekben és hogyan követte el a bűntetteket.

A nő kizárólag pénztárcákat lopott, amelyeket a személyes iratokkal együtt eldobott, a pénzt pedig megtartotta, és megélhetésére fordította. A gyanúsított mindig nőktől lopott, mert állítása szerint az kevésbé volt feltűnő, ha a várótermekben a vele azonos neműek mellett foglalt helyet. Az asszony a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

lopás

tolvaj

rendőrség

nyíregyháza

kórház

pénztárca

nyomozás